Teve és Povi tandemes túrái

Tandemmel a világ körül.

Friss topikok

A Bug keresztezése

2011.06.01. 19:03 PoviZoli

A Bug (vagy Nyugati-Bug) ukrajnai-belarusz-lengyel folyó, 587 km hosszú szakaszával a 4. leghosszabb folyó Lengyelországban. Gnojno községnél értük el a folyót, 800 méternyire vagyunk a belarusz államhatártól. A legközelebbi híd egy vasúti híd, 19 km-re nyugati irányban.

Kicsit túlzás ez a piktogram... :-)

Gnojno, és a szemközti Niemirów falvak között kötél által mozgatott komppal lehet átkelni a Bugon. Menetrend nincs, a túlparton lakó révész akkor jön, ha szólunk neki.

Egy part menti fa tetején, egy táblára van kiírva a révész telefonszáma. Szerencsénkre a parton piknikező társaság segít nekünk, és felhívják helyettünk a révészt, hogy jöjjön át értünk. Ő azonban negyed óra múlva sem érkezik meg. Miközben várakozunk, egy helyi halász felajánlja nekünk, hogy átvisz minket a túlpartra a csónakjával. Így is történt, a tandemet csomagokkal együtt hamar befektették a csónakba, mi is beültünk, és pár perc múlva át is értünk.

Végül ezzel a csónakkal keltünk át

Szólj hozzá!

Címkék: bug lengyelország komp

A bejegyzés trackback címe:

https://tandemturak.blog.hu/api/trackback/id/tr472949559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása