Teve és Povi tandemes túrái

Tandemmel a világ körül.

Friss topikok

Bemutatkozás

2011.06.01. 11:46 PoviZoli

 

Üdvözlünk téged, nyájas olvasó a blogunkon!

Teve és Povi vagyunk, polgári nevünkön Tóth Éva Mária (kazánfűtő) és Povázsay Zoltán (kapitány). 2006 novemberében ismerkedtünk meg egy barlangásztalálkozón, majd egy évvel később vettük a tandemet, mint "eljegyzési biciklit". :-)

2007 óta minden nyáron elmegyünk egy hosszabb-rövidebb túrára a "géppel", így 2007-ben Jugoszlávia utódállamaiban, és egy nap erejéig Albániában, 2008-ban pedig a Kárpátokban (a romániai részen) tekertünk.

2009-ben összeházasodtunk, és nászútra szintén a tandemmel mentünk, akkor Helsinki volt a cél, Stockholmból (Nyköping-ből) repülővel jöttünk haza.

2010-ben csak egy rövidebb, egy hetes túrán voltunk Szlovákiában, ahol egy napot a Magas-Tátrában gyalogtúráztunk is, hogy megmásszuk Lengyelország legmagasabb pontját, de szlovák oldalról... :-)

Miről is olvashatsz majd itt a blogon?

Tandemes túráink egy-egy érdekesebb mozzanatáról, látványos útvonalairól, de lesznek jótanácsok a kerékpártúrázás mindennapjairól is (mit eszünk, hol alszunk stb.).

 

HÁTSZELET!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tandemturak.blog.hu/api/trackback/id/tr322948273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása